wtorek, 6 stycznia 2015

Świat na talerzu...

Dziś na talerzu mamy trochę Ameryki Południowej (batat), Meksyku (nasiona szałwii), trochę Afryki (sezam), trochę Azji (cebula). Robi się łatwo, smakuję wyśmienicie! Zobaczcie zresztą sami, ponizej krok po kroku pokazujemy jak to zrobić...

Today we have quite international meal. There is something from South America (sweet potatoe), a bit of Mexico (chia seeds), Africa (sesame seeds) and Asia (onion). The receipt is easy to follow and the dish is delicious. Have a look, below step by step how it is done...
















Jeśli chcecie odkryć więcej fajnych przepisów wejdźcie na www.mynewroots.org, a jeśli potrzebujecie pomocy w zrobieniu jajek w koszulce, pomoże Wam Jamie Olivier https://www.youtube.com/watch?v=pAWduxoCgVk

To explore more you can click here: www.mynewroots,org and if you need a hint how to do the poached eggs - ask Jamie Olivier https://www.youtube.com/watch?v=pAWduxoCgVk

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz